pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 33,0498 0.61%
EURO 35,9588 0.79%
ALTIN 2.502,77-1,03
BITCOIN 2143506-1,47%
Sakarya
27°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
Ghosty Web Giriş
104 okunma

Ghosty Web Giriş

ABONE OL
Haziran 11, 2024 18:33
Ghosty Web Giriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ghosty web giriş üzerinden gizli profilleri görüntüleyin. Birçok kişi tanıdıkları kişilerin sosyal medya profillerini merak ediyor. Günümüzde insanlar stalk yaparak gizli profilleri inceliyor. Instagram en sevilen sosyal platformlardan bir tanesidir. Uygulamanın birçok kişiye ulaşması nedeniyle stalk yapan kullanıcılarında sayısı artmaya başladı. Instagram hikayelerini gizli izlemek ve indirmek isteyenler internet üzerinde bu hizmeti verecek uygulamaları araştırıyor. Instagram’da hikayelerini gizli izlemek kişinin profilini incelemek için Ghosty uygulamasından yararlanabilirsiniz. Profili kapalı olan birinin hikayelerini kolayca izleyebilirsiniz. Ghosty, kural tanımayan insanlar için sınırları kaldırıyor. Ghosty üzerinden giriş yaparak gizli instagram hesaplarını görüntüleyebilirsiniz.

Ghosty Giriş

Ghosty üzerinden giriş yaparak gizli izlemek veya indirmek istediğin kişinin kullanıcı ekleyebilir, gezinmeye başlayabilirsiniz. Uygulama üzerinden kullanıcının son 24 saatte attığı tüm hikayeleri görebilirsiniz. Ghosty giriş adresinde gizli profillere dilediğiniz zaman göz atabilirsiniz. Dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında bulunan Instagram, herkese açık ve gizli olmak üzere iki farklı kullanıcı desteği veriyor. Herkese açık hesapların gönderileri inceleniyorken gizli hesapları sadece arkadaş olanlar görebiliyor. Google Play Store’da yer alan Ghosty uygulaması ise gizli hesapları görebilmenizi sağıyor.

Uygulamayı kullanarak takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini kolayca izleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden takibi bırakanları görebilirsiniz. Uygulama bu alanda kullanıcılarına birden fazla özellik sunmayı başarıyor. Ghosty üzerinden takip ettiğiniz kişinin hikayelerini gizlice izleyebilir ve indirebilirsiniz.

Ghosty Web

Ghosty web ile tüm hesapları inceleyebilirsiniz. Ghosty uygulamasını indirdiğiniz zaman İnstagram hesabınızla giriş yapmanız talep edilir. Sisteme giriş yaptığınızda ise gizli hesaplar havuzda toplanıyor. Sistem böylece herkesin takip ettiği hesapları kayıt altına alıyor. Uygulamaya giriş yaptığınız zaman hem kendinizin hem de takip ettiğiniz arkadaşlarınızın verilerini havuzda topluyorsunuz. Ghosty uygulaması ile Instagram hesabına giriş yaparak gizli profillere dilediğiniz zaman göz atabilirsiniz. Ayrıca Ghosty uygulaması ile profil fotoğraflarını büyütebilir ya da indirebilirsiniz.

İnstagram Web Giriş

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşım desteği veriyor. Dünyaca milyonlarca kişi İnstagram üzerinden paylaşım yapıyor. Gönderiler herkese açık olarak ya da önceden onaylanmış takipçilerle paylaşılıyor. İnstagram web giriş adresine giriş yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz.

  • https://www.instagram.com/
  • Kullanıcı adı
  • Şifre
  • Giriş Yap

Instagram kullanıcılarına farklı efektler ve fotoğraf paylaşma desteği de veriyor. Dilerseniz paylaştığınız fotoğraflarınıza etiket ekleyebilirisiniz. Böylece hesabınızı birçok kişiye tanıtabilirsiniz. Keşfet sekmesinde de farklı kullanıcıların profillerini görebilirsiniz. Instagram gizli hesapları görmek için Ghosty uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Zoomie Web Giriş

Milyonlarca kişi gizli profilleri Zoomie üzerinden stalklamaya devam ediyor. Sosyal medya platformlarında gizli profilleri incelemek için ücretsiz uygulama Zoomie’den yararlanabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarından gizlice takip edilmesini sağlayan Zoomie web giriş adresi bulunmuyor. Gizli profillere göz atmak için mutlaka uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Ghosty web giriş adresinde engellenen hesapların tamamına erişebilirsiniz. Gizli profiller Ghosty ve Zoomie ile adında açık hal geliyor.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.