pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 32,9720 0.49%
EURO 35,8378 0.64%
ALTIN 2.516,40-0,49
BITCOIN 2117836-2,15%
Sakarya
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Secretle Giriş
44 okunma

Secretle Giriş

ABONE OL
Haziran 11, 2024 18:28
Secretle Giriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Secretle Giriş

Secretle giriş, çeşitli Instagram hesaplarını görebileceğiniz bir mobil uygulamadır. Web sitesi ve Android – iOs eklentileri ile erişebileceğiniz Secretle giriş, ücretsiz çalışmaktadır. Secretle Instagram giriş adresini paylaştığımız linklerden, uygulamaya erişebilir ve çeşitli araçları kullanabilirsiniz.

Araçlar;

  • Instagram gizli hesap görme
  • Instagram profilime bakanlar
  • Instagram gizli story görme
  • Instagram takip etmeden profili görme
  • Instagram takip etmeden resim görme ve hikaye izleme

Secretle güncel giriş adresi tüm bunları ücretsiz olarak yapar. Secretle mobil uygulama linklerine ulaşabileceğiniz bu içerik üzerinden, tüm Secretle sürümlerini kontrol edebilir ve cihazına uygun olanı indirerek Instagram araçlarını keşfedebilirsin.

Secretle uygulaması, Instagram kullanıcılarının verilerini sunucularına kopyalama işleme yapan ve istenildiği zaman bunları gösteren bir çeşit Instagram Gizli Hesapları gösterme uygulamasıdır. Secretle, giriş yapıldığı andan itibaren hesabınıza ait verileri kendi veri tabanına yazar ve istenildiği durumlarda herkese açık olacak şekilde gösterebilir. Secretle uygulaması şu an için yalnızca Web sitesinden erişilebilir durumda olan bir uygulamadır.

Secretle Web

Secretle çalışma prensibi oldukça basittir ancak bu uygulama illegal bir uygulamadır. Öncelikle Secretle gizlilik politikasını incelediğiniz zaman verilerinizin kendi veri tabanlarında tutulacağı yazmaktadır. Tabi, eğer okuduysanız yani okumadan okudum anladım butonunu işaretleyenlerden değilseniz bunu bilebilirsiniz.

ecretle gizli profil uygulaması şuan çalışmamaktadır. Aşağıdaki uygulamalardan birini kullanabilirsiniz.

Bestwhozi

Postegro

Lili Web

Secretle hesabına giriş yaptığınız zaman (Instagram hesabınız aracılığı ile) bütün verilerinizi kendi veri tabanlarına eklemeye başlayacaktır. Secretle tarzında ki programlar geçmiş senelerde çok rağbet görmüş olan arayanı bil programları gibi bir mantıkla çalışmaktadır.
Yani A kişinin Secretle profilinin gizli bir profil olduğunu düşünelim. B kişisi onun takipçisi ve bu sebeple profilini görebiliyor. B kişisi uygulamayı yüklediği andan itibaren o uygulamadaki diğer kullanıcılar B kişi üzerinden A kişisinin profilini görüntüleyebilecektir.

Kullanıcıların en çok sorduğu sorular arasında Secretle giriş işleminin nasıl yapıldığı yer alıyor.

Secretle giriş için öncelikle Secretle uygulamasını açmalısınız. Daha sonra bu uygulama üzerinden kendi İnstagram hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş yaparken kendi İnstagram hesabınıza ait kullanıcı adı ve şifrenizi kullanmanız gerekir.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.