pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 32,9566 0.44%
EURO 35,8658 0.68%
ALTIN 2.522,36-0,25
BITCOIN 2122781-1,75%
Sakarya
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
OpenAI, ChatGPT’nin yeni sürümü GPT-4o’yu tanıttı büyük beğeni aldı
106 okunma

OpenAI, ChatGPT’nin yeni sürümü GPT-4o’yu tanıttı büyük beğeni aldı

ABONE OL
Mayıs 28, 2024 04:57
OpenAI, ChatGPT’nin yeni sürümü GPT-4o’yu tanıttı büyük beğeni aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ChatGPT 4o Nasıl Kullanılır?

OpenAI, GPT-4o modelini herkesin kullanımına açıyor. ChatGPT 4o’yu kullanmak için çok fazla bir çaba göstermenize gerek yok. İşte yeni sesli asistanı kullanmak için yapmanız gerekenler;

  • ChatGPT mobil uygulamasını açın ya da bilgisayarınız veya telefonunuzda https://chat.openai.com/ adresine gidin.
  • OpenAI üyeliğiniz varsa giriş yapın, eğer yoksa bu ekranda ücretsiz olarak yeni üyelik başlatın.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra GPT-4o’ü ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanım limiti dolduktan sonra GPT-3,5’e otomatik geçiş yapılacak.
  • ChatGPT Plus abonesiyseniz sayfanın üst kısmındaki açılır menüden GPT-4o’yu seçebilirsiniz.

OpenAI, gerçek zamanlı konuşma ve görme yeteneklerine sahip yeni bir modeli tanıttı.

Şirketin ev sahipliği yaptığı canlı yayın etkinliğinde duyurusu yapılan model, sözlü ve görsel komutlara zaman gecikmesi olmadan yanıt verebiliyor.

Baş teknoloji sorumlusu Mira Murati, GPT-4o’nun şirketin önceki modellerine göre daha verimli olması nedeniyle ücretsiz olarak sunulacağını, GPT-4o yardım kullanıcılarının ise ücretsiz sürüme göre daha büyük kapasite sınırlarına sahip olacağını söyledi.

Canlı yayın sırasında model, bir iPhone kamerasını kullanarak kendisine gösterilen matematik denklemlerini çözebildi, ayrıca metni sesli olarak okuyabildi ve sözlü komutlara yanıt olarak konuşma tarzını uyarlayabildi.

Model ayrıca sahnede sunum yapan kişiyle, stresi azaltmak için nefes alma teknikleri konusunda tavsiyelerde bulunmak ve nefes seslerini değerlendirmek de dahil olmak üzere sohbet etme olanağına da sahip oldu. Gösteri sırasında modelin bazı ipuçlarını ve yönlendirmeleri yanlış anladığı ve sunucuların doğru yanıtı almak için soruları tekrarlamak veya yeniden ifade etmek zorunda kaldığına dair işaretler vardı.

Murati, “GPT-4o, GPT-4 seviyesinde zeka sağlıyor ancak çok daha hızlı ve metin, görüntü ve ses yeteneklerini geliştiriyor” dedi.

“Son birkaç yıldır bu modellerin zekasını geliştirmeye odaklandık ve oldukça iyi bir noktaya geldiler. Ancak konu kullanım kolaylığı olduğunda ilk kez ileriye doğru büyük bir adım atıyoruz.

“Kendimiz ve makineler arasındaki etkileşimin geleceğine bakıyoruz ve GPT 4o’nun bu etkileşimin çok daha doğal ve çok daha kolay hale geldiği işbirliğinin geleceğine paradigmayı gerçekten değiştirdiğini düşünüyoruz.”

ChatGPT, 2022 sonlarında piyasaya sürülmesinin ardından aylık 100 milyon aktif kullanıcıya ulaşan en hızlı uygulama haline geldi. ChatGPT’ye arama motoru benzeri, istemlere gerçek zamanlı, güncel bilgilerle yanıt verme nitelikleri vermenin OpenAI’ye avantaj sağlayacağı düşünülüyor. rakiplerinin üzerinde. Canlı yayın sırasındaki mobil tabanlı gösteri, ChatGPT’nin akıllı telefon tabanlı kullanımını daha fazla teşvik etmeye yönelik stratejik değişimin bir parçası olarak da görülebilir.

Arama motoru devinin kendi yeni AI ile ilgili özelliklerini sergilemesinin beklendiği yıllık Google geliştirici konferansından bir gün önce planlandığı göz önüne alındığında, OpenAI’nin duyurusunun zamanlaması taktiksel bir hareket olarak görüldü.

chatgpt 4o nasıl kullanılır
chatgpt 4o giriş
chatgpt 4o ekşi
chatgpt 4o ücretli mi
chatgpt 4o indir
chatgpt 4o android
chatgpt 4o download
chatgpt 4o ios

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.