pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 33,0522 0.2%
EURO 35,9082 0.13%
ALTIN 2.521,690,57
BITCOIN 22184344,52%
Sakarya
24°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Namaz Kıldıklarını Duyunca Çok Şaşıracağınız Ünlüler
197 okunma

Namaz Kıldıklarını Duyunca Çok Şaşıracağınız Ünlüler

ABONE OL
Haziran 2, 2024 21:33
Namaz Kıldıklarını Duyunca Çok Şaşıracağınız Ünlüler
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hangi Ünlüler Namaza Başladı

Namaz Kıldıklarını Duyunca Çok Şaşıracağınız Ünlüler,Hangi Ünlüler Namaza Başladı? Namaz kıldıklarını ifade eden ünlü isimler…Türkiye’de namaz kılan ve dini inançlarını açıkça ifade eden birçok ünlü bulunmaktadır. İşte bazıları:

Tolgahan Sayışman´ın namaz kıldığını söylemesi sevenleri tarafından takdirle karşıladı ve ona hayran kişilere örnek olması için çok güzel uygulamaya adım attı..

Son yıllarda namaz kılan ve umreye giden ünlülerin sayısı hızla artıyor.

Daha önce umreye de giden oyuncu Tolgahan Sayışman´ın beş vakit namaz kıldığını açıklaması, akıllara namaz kıldığını açıklayan diğer ekran yüzlerini getirdi

MURAT GÖĞEBAKAN: YARADAN´IN YASAK ETTİĞİ HER ŞEYDEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUM

Yaradanın yasak ettiği hiçbir şeyi yapmamaya, hiçbir şeye dokunmamaya çalışıyorum. Adana´da dergah eğitimi aldım. Namaz kıldığımı müziğe ilk başladığım yıllarda açıklamıştım…

SEREN SERENGİL: NAMAZI BIRAKTIĞIMDA BAŞIMA KÖTÜ OLAYLAR GELİYOR

Eşimden ayrıldığım dönemlerde oldukça zor günler geçirdim. Bu yüzden namaz kılmaya başladım. Kendimi o kadar iyi hissediyordum ki, her işim yolunda gidiyordu. İşlerimden dolayı namazı bıraktım ama sonra başıma kötü olaylar gelmeye başladı. Artık bıraktığım namazıma yeniden başlıyorum. Namaz kıldığım zamanlar kendimi çok daha iyi hissediyorum.´

ATHENA GÖKHAN: BUNLAR ÇOK HASSAS KONULAR

Athena Grubu´nun aykırı solisti önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökhan Özoğuz namaz kılmasıyla ilgili ´´Bunlar çok hassas konular bu konulardan rant sağlıyor denilmesinden, olayların farklı yöne çekilmesinden korktuğumdan bir yorum yapmak istemiyorum. Dini inanç sonuç itibariyle herkesin iyiliği de kötülüğü de kendinedir’ demişti..

ALMEDA ‘Türkiye´ye geldiğimde Acun Ilıcalı ile tanışıp Yok Böyle Dans yarışmasına katılmayı çok istiyordum. Ona ulaşmam hiç kolay olmadı. Ben Müslüman´ım, ama Arnavutluk halkı Müslüman olmasına rağmen pek dine bağlı değiller, ben Türkiye´de daha çok bağlandım dine. Hatta Yok Böyle Dans yarışmasına katılmak için namaza başladım ve çok şükür kısmet oldu. O günden sonra hep namaz kılıyorum.’ Tabi kii dans dinimizce uygun olmadığı için helal olmayan şeyler Mevlamızdan istenmez ALMEDA hanımda namazı kıldıkça yanlışlarından el çekecektir inşaallah.

IVANA SERT: MÜSLÜMAN OLMADIM AMA NAMAZ KILIYORUM İvana Sert ‘Müslüman oldunuz mu?’ sorusuna ‘Tam olarak değil. Kuran okuyorum. Bir anda, bir günde Müslüman olamazsın. Din değiştirmek için zamana ihtiyaç var’ demiş, ‘Hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?’ sorusuna ise ‘Namaz kılıyorum’ diyerek yanıt vermişti.

YAŞAR ALPTEKİN: CENAZE HABERİ HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Manken Yaşar Alptekin ise hayatının nasıl değiştiğini şöyle anlatıyor: ‘Eve geldim ve ses olsun diye bir müzik kanalını açtım. İlk gelen ses ´Ünlü işadamlarımızdan Sakıp Sabancı´nın cenazesi öğlen namazından sonra kaldırılacaktır´ oldu. Bu cümlenin ne öncesini ne de sonrası duydum. Vücudumda müthiş bir titreme hissettim. Ve hemen içimden müthiş bir şekilde cenazeye gitmek geldi. İstiyordum, ama cenaze namazında ne yapılır, onu bile bilmiyorum. Bir arkadaşımla birlikte Fatih´e gittim. Avludan içeriye girdiğimde tamamen farklı bir havaya büründüm. Her adımımda bedenim küçülerek egomun azaldığını fark ettim.’

Türkiye’de namaz kılan ve dini inançlarını açıkça ifade eden birçok ünlü bulunmaktadır. İşte bazıları:

  1. Necati Şaşmaz: Ünlü dizi oyuncusu, “Kurtlar Vadisi” dizisiyle tanınan Necati Şaşmaz, dini inançlarına sıkı sıkıya bağlı olduğunu belirten isimlerden biridir.
  2. Nihat Hatipoğlu: İlahiyatçı ve televizyon programcısı olan Nihat Hatipoğlu, dini konularda bilgisi ve açıklamalarıyla bilinir. Namaz kılması da doğal olarak bilinen bir durumdur.
  3. Mehmet Ali Erbil: Ünlü şovmen ve televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil, zaman zaman dini inançları hakkında konuşmuş ve namaz kıldığı bilinmektedir.
  4. Orhan Gencebay: Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olan Orhan Gencebay da dini inançlarına bağlılığıyla bilinir.
  5. İbrahim Tatlıses: Türk müziğinin önemli isimlerinden olan İbrahim Tatlıses de zaman zaman dini inançları hakkında konuşmuş ve namaz kıldığını belirtmiştir.
  6. Esra Erol: Televizyon sunucusu Esra Erol, sosyal medya paylaşımlarında ve röportajlarında dini inançlarına bağlılığını dile getirmiştir.
  7. Alişan: Şarkıcı ve televizyon sunucusu Alişan, dini inançlarına olan bağlılığını ve namaz kıldığını açıkça ifade etmiştir.

Bu ünlüler, inançlarını açıkça ifade eden ve namaz kıldığını belirten bazı isimlerdir. Dini inançlar kişisel bir konu olduğundan, her ünlü bu konuyu kamuoyuyla paylaşmamaktadır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.