pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 34,2444 -0.12%
EURO 37,1473 0.41%
ALTIN 3.010,110,59
BITCOIN 23192822,79%
Sakarya
16°

PARÇALI BULUTLU

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Muhtar Ergün Kalyoncu Gündeme Dair Açıklamalar
584 okunma

Muhtar Ergün Kalyoncu Gündeme Dair Açıklamalar

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 10:03
Muhtar Ergün Kalyoncu Gündeme Dair Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhtar Ergün Kalyoncu Gündeme Dair Açıklamalar

Muhtar Ergün Kalyoncu Gündeme Dair Açıklamalar Altındere mahallemizin güzel insanları. Sizlerde haklısınız otobüsçülerde haklı. Biz muhtarlarda haklı. Her muhtar isterki mahallemin insanı öğrencisi pazara giteni rahat etsin diye. Fakat mazot üç gün önce 41 liraydı bu gün 46 ya dayandı. Arabaların vergileri vesayrelerinin ne kadar bağlandığını hepiniz biliyorsunuz. Bizlerin kızması gerekenler şöförlerimiz değil. Bizler hem yetkililere hemde kendimize kızmalıyız. Bu zamana kadar bizlerin verdiğimiz yüzde seksen iki destek hep başkalarına zarar verdiği için kızmazdık. Şimdi bizlere zarar vermeye başlayınca kızmaya başladık. Ama bence bizlerin yüzde seksen iki verdiğimiz destek o zaman doğruydu.

Hiç bir yönetici ülkesinin kötü olmasını istemez. Olmayacaktı da oldu. Bu ülke bizim daşın altına yine biz garibanlar elini koyacak ülkemizi düzlüğe çıkarmaya çalışacağız. Yanlışlar var mı yine var. Hala yanlış yapılıyor mu yapılıyor. Kök maaşı düşük olana zam yok. Asgari ücrete zam yok. Neden enflasyon yükseliyor. Mazota peynire şekere una zam yaparken enflasyon yükselmiyor mu. Asgari ücrete veya emekliye zam yapmak ile enflasyon asla yükselmez. Şimdi soruyorum. Memur. İşci ve kök maaşı sekiz bin liranın üstünde olanlar zam alacaklar. Ama asgari ücretli ile kök maaşı sekiz liranın altında olanlar zam alamayacaklar. Lütfen bir yetkilimiz cevaplasın. Zam alanlar yiyeceklerini mazotu peyniri şekeri her şeyi zamlı olarak alacaklar bunu anladım. Pekki zam alamayan asgari ücretli ile kök maaşı düşük olanlar zam alamadılar diye mazotu pirinci şekeri vesairleri zamsız yani eski fiyattan mı alacaklar. Şayet maaşlarına zam alamayanlar. Zamlanmış yiyecekleri zamlı alırsa nasıl geçinecekler. Burada bir adaletsizlik olmuyor mu.kimse kimseyi denetlemiyor.

İnşaat ustası günlüğünü kendi belirliyor. İşçi günlüğünü kendi belirliyor. Marketler her gün zam yapınca insanlar ne yapsın. Bir gün çalışan bir kadın anca bir tüp alıyor. Onlarda haklı. Akyazı Altındere yolcu fiyatı 18 lira olduğu zaman mazot yanlış hatırlamıyorsam 25 liraydı. Şimdi 46 lira yarın ne olacağı belli değil. Belki bana kızanlar olacaktır içinizde saygı duyarım. Fakat 28 lira bu şartlarda çok değil. Üstelik bir dahaki zama kadar mazotun 60 lirayı bulacağına eminim. Ve mazot 100 lira da olsa ikinci bir zama kadar bunlar 28 liraya çekmek zorundadırlar. Değerli altındereli kardeşlerim. Abilerim arkadaşlarım ablalarım annelerim hem ülkemizin düzlüğe çıkması için hem bize hizmet eten şöförlerimize hemde devletimize sahip çıkarım. Ülkemizi daha güzel günlere beraber getirelim.  Ben bu yıl iki ikiz öğrenci vereceğim Akyazıya liseye hesapladım da günde yol parası ve yemek parası 250 lira vereceğim ayda sadece iki çocuğun okul parası 6 bin lira tutuyor. Bir üniversite okuyanım var ona ayda yurt parası ile yemek parası aydadı 22000 lira. yeti nüfusum daha bunları aylık yiyecek giyecek içeceklerini yazmadım.Müslümanın en iyi ilecı sabır sabır sabır dır. Ben ülkemizi yönetenlerin yanlışlarını anladıklarını ve yakın zamanda ülkemizi düzeleceğine inanıyorum lütfen birlik olalım birlik den güç doğar. Başınızı ağrıttıysam özür dilerim.  Saygılarımla

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.