pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 33,0598 0.14%
EURO 35,9187 0.15%
ALTIN 2.520,560,53
BITCOIN 22260824,71%
Sakarya
24°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Google AdSense Otomatik Ödeme Beklemede Hatası
72 okunma

Google AdSense Otomatik Ödeme Beklemede Hatası

ABONE OL
Mayıs 28, 2024 05:29
Google AdSense Otomatik Ödeme Beklemede Hatası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Google AdSense Otomatik Ödeme Beklemede
Merhabalar, eğer hesabınızda kırmızı uyarı bulunmiyorsa, ve pin onaylıysa ve aynı zamanda tanımlamış olduğunuz onaylı bir banka hesabınız mevcutsa,Resmi makaledede yazdığı gibi ödemeler 21-26sı arası yapılır. Gün sonuna kadar bekleyin, eğer yatmaz ise, pazartesini beklemek zorunda kalıcaksınız. Hafta sonuna denk geldiği için
Ödemeler ayın 21-26sı arası yapılır. Sizin ödemeniz için bu gün sonuna kadar yatırıldı diye mail almanızı umuyorum. Aksi takdirde dediğim gibi ödemeler 21-26sı arası yapılır. Bunun için resmi makaleyi size gönderiyorum. Okuyabilirsiniz
Dikkat ederseniz resmi makaledede 21-26 sı arası ödemeler yapılır diyor.

AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Ay boyunca tahmini kazançlarınız tahakkuk eder, takip eden ay başında kazançlarınız kesinleşir ve “İşlemler” sayfasındaki bakiyenize eklenir. Bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa ve herhangi bir ödeme bekletmeniz yoksa ödemeniz ayın 21’i ila 26’sı arasında yapılır. Ödemeyi tam olarak ne zaman alacağınız; bulunduğunuz saat dilimine, ayın 21. gününün hafta sonuna veya bir tatile denk gelip gelmediğine ve hangi ödeme şeklini seçtiğinize bağlı olarak değişir.

AdSense hesabınızdaki ödeme bekletmelerinin nedeni

Vergi
 Vergi

Nedenibunu yap Kontrol etmeniz gerekenlerbunu yap Kaldırma yöntemi
Vergi bilgileriniz iletilmemiş olabilir. Ödeme adresiniz, Google’ın belirli vergi bilgilerini göndermenizi istediği bir ülkede olabilir mi? Vergi bilgilerinizi Google’a gönderin.

ödemeler Ödeme

Nedenibunu yap Kontrol etmeniz gerekenlerbunu yap Kaldırma yöntemi
Kimliğiniz doğrulanmamış olabilir. Gerekli belgeleri Google’a gönderdiniz mi? Kimliğinizi doğrulayın.
Adresiniz doğrulanmamış olabilir. Postayla gönderilen bir kişisel kimlik numarası (PIN) aldınız mı? Ödeme adresinizi doğrulamak için aldığınız PIN’i girin.
Ödeme şekliniz belirlenmemiş olabilir. Kazançlarınız ödeme yöntemi seçme eşiğine ulaştı mı? Ödeme şeklinizi belirleyin.
Ödemeleri duraklatma işlemi kaldırılmamış olabilir. AdSense ödemelerinizi duraklatmayı seçtiniz mi? Tekrar ödeme almaya başlamak için ödemeleri duraklatma‘yı kaldırın.
Not: Ödeme konusunda karşılaşılan diğer sorunlar nedeniyle ödemeleriniz bekletilebilir. Ödemeleriniz bekletme durumundaysa Ödemeler sayfanızda bir uyarı görürsünüz. Bekletmeyi kaldırmak ve ödeme almaya uygun hâle gelmek için uygulamanız gereken adımları uyarıyı tıklayarak öğrenebilirsiniz.

politika Uygunluk

Nedenibunu yap Kontrol etmeniz gerekenlerbunu yap Kaldırma yöntemi
Hesabınız uygunluk kontrolü için bekletiliyor olabilir.Ödemenizin yapılabilmesi için, Google Payments ekibine bazı bilgiler göndererek kimliğinizi doğrulamanız gerekir. Google ödeme merkezinizde uyarı var mı?

Google Payments ekibinden kişisel bilgilerinizi doğrulamanızı isteyen bir talep aldınız mı?

Google ödeme merkezinize gidip uyarıda belirtilen adımları uygulayın.
Hesabınızın AdSense Program politikalarına uygun olup olmadığı inceleniyor olabilir.

Tüm hesapların politikalara uyup uymadığı ve geçersiz etkinliklerde bulunup bulunmadığı incelenir. Hesabınızın incelendiği bazı zamanlarda, ödemeleriniz geçici olarak bekletilebilir.

Ödemeler sayfanızda bir uyarı var mı? İşlem yapmanıza gerek yoktur. Hesabınız politikalara uygunsa ve trafiğiniz geçerliyse ödemelerin bekletilmesi durumu, inceleme sürecinin sonunda otomatik olarak iptal edilir.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.