pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21655790,19%
Sakarya
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitcoin’de Düşüş Devam Edecek mi?Kripto Savaşı Devam Ediyor
153 okunma

Bitcoin’de Düşüş Devam Edecek mi?Kripto Savaşı Devam Ediyor

ABONE OL
Haziran 10, 2023 20:43
Bitcoin’de Düşüş Devam Edecek mi?Kripto Savaşı Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önce seni görmezden gelirler. Sonra sana gülerler. Sonra seninle savaşırlar ve sonra sen kazanırsın. Bu her zaman Bitcoin ve kriptonun yörüngesi olmuştur. Bir gün ABD hükümetinin artık görmezden gelemeyeceği kadar büyük bir tehdit haline geleceğini. Kendi haline bırakılırsa, ABD’nin sahip olduğu en büyük gücü elinden alabileceği bir noktaya kadar büyüyebilir. Dolar üzerindeki güç.

Arka arkaya günlerde SEC, hem Binance’e hem de Coinbase’e dava açtı. Kripto dünyasının en büyük ve en büyük iki markası. Geçmişte şüpheler ve teoriler olsa da. Artık saklamaya bile çalışmıyorlar. ABD hükümeti açıkça kripto endüstrisine saldırıyor. Bitcoin ve kriptonun hayatta kalma mücadelesine girmesine neden olmak.

“Sonra sizinle savaşırlar” aşamasındayız. Ancak bu gerçek tek başına birçok kişinin paniğe kapılmasına ve hatta pozisyonlarını satmayı düşünmesine neden olabilir. Gerçek şu ki, bu her zaman olacaktı. Bitcoinciler yıllardır bunun hakkında konuşuyorlar.

Bizim için sadece bu pazara yatırım yapmaya devam etmenin zamanı gelmedi. Ama şimdi onu koruma mücadelesine biz de katılmalıyız. Sosyal ağlarda gördüğünüz gönderileri beğenmeniz veya retweet etmeniz yeterli değildir.

Ne yapabilirsin?

Kendi yatırımlarınızı nasıl koruyabilir ve kripto endüstrisine nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Kendinizi Korumak

52794da24808b6d2895407ed00ccdaa8ffafd0aa6c075b4031b87f5a702578bc.jpg

Öncelikle yatırımlarınızı korumakla başlayalım. Sektör genelinde meydana gelen sayısız iflas ile geçen yıldan öğrenmeniz gereken bir şey varsa. Kendi kriptonuz üzerinde öz velayet almanız gerektiğidir. Kriptonun temel felsefelerinden biri, yalnızca kendinize güvenmeniz gerektiğidir. Paranızı borsalarda, borç verme hizmetlerinde veya anahtarlara sahip olmadığınız başka herhangi bir yerde tutmak, paranızı bankalarda tutmaya benzer. Artık senin paran değil. Daha sonra para çekme talebinde bulunduğunuzda parayı iade edeceklerini umuyorsunuz. BlockFi, Celsius ve FTX gibi hizmetlerde fonlarını donduran insanlar bu dersi zor yoldan öğrendiler.

Sektöre Yardım Etmek

86dc8ad791f74a997db2e63667feacd50a712b96095d035f8774792123e3c04d.jpg

Çoğu insanın sektöre yardımcı olmak için yapabileceği en kolay şeylerden biri satın almaya devam etmektir. Özellikle ABD hükümetine karşı kafa kafaya gitmeye istekli servislerde. Binance ve Coinbase gibi borsalar. Bunlar, hükümetlere gerçekten karşı koyabilecekleri ve onları alt edebilecek kadar büyük nakit rezervleri olan şirketlerdir. Ama onların da bizim desteğimize ihtiyaçları var. Coinbase gibi bir borsa, diğer borsalara kıyasla alım satım ve staking için daha yüksek ücretlere sahip olsa da. Ancak, ABD’de ikamet ediyorsanız ve kriptonun ABD’de kalmasını istiyorsanız. O halde bu işletmeleri desteklemek yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir.

Bundan sonra daha da derine inmemiz gerekiyor. Politikacılarımıza kripto ile ilgili konuların bizim için ne kadar önemli olduğunu bildirmenin zamanı geldi. Bu konuların sizin için ne kadar hayati olduğunu onlara anlatmak için politikacılarınızı arayın, e-posta gönderin ve hatta onlarla görüşün. Nasıl oy kullanacağınız konusunda belirleyici faktörün bunun olacağını bilmelerini sağlamak bile. Tek sayılık bir seçmen olduğunuzu. Hatta kampanyalarına bağış yapacak kadar ileri gidiyor.

ABD’de Başkan Biden yönetiminin kripto para birimi endüstrisine karşı olduğu netleşti. Ancak, bir sonraki seçim hızla yaklaşıyor. Potansiyel rakiplerinin bir kısmı, Bitcoin’in büyük destekçileri bile. Robert F. Kennedy Jr, bir Bitcoin destekçisi ve Bitcoin Lightning ağı aracılığıyla kampanya bağışları sunan ilk Başkanlık adayıdır. Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in onayını bile aldı.

İşin garibi, Robert F. Kennedy JR’nin amcası JFK’nin burada iyi uygulanabilecek ünlü bir sözü vardı. “Ülkenin senin için ne yapabileceğini sorma, ülken için ne yapabileceğini sor.” Doğrudan kriptoya uygulanan, “Kripto paranın sizin için ne yapabileceğini değil, kripto endüstrisi için ne yapabileceğinizi sorun.”

bitcoin yükselir mi? – son dakika
Dünyanın en iyi kripto para yorumcusu
Uzmanların Bitcoin Yorumları
Kripto para son dakika yorumlar
Bitcoin son dakika yorumlar
altcoin haberleri – son dakika
Bitcoin yükselir mi son dakika 2023
Bitcoin ne zaman yükselir

En az 10 karakter gerekli