pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 32,9645 0.2%
EURO 35,3646 0.1%
ALTIN 2.455,600,17
BITCOIN 20334012,41%
Sakarya
29°

AÇIK

03:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kurban Bayramı Mesajları Resimli Whatsapp Sözleri
246 okunma

Kurban Bayramı Mesajları Resimli Whatsapp Sözleri

ABONE OL
Haziran 16, 2024 11:26
Kurban Bayramı Mesajları Resimli Whatsapp Sözleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban Bayramı Mesajları Resimli Whatsapp Sözleri

Kurban Bayramı Mesajları En güzel ve anlamlı bayram tebrikleri

Kurban Bayramı Mesajları, kapımızı çaldı. Bu özel günleri sevdiklerinizle birlikte kutlamak için en güzel bayram mesajlarını seçip, onlara sevgi dolu mesajlarınızı iletebilirsiniz. SMS, WhatsApp veya diğer uygulamalar aracılığıyla kutlama ve iyi dileklerinizi göndermek için harika bir fırsat. İşte, Kurban Bayramı’nda sevdiklerinize gönderebileceğiniz özel, duygusal ve anlamlı mesaj seçenekleri

Kurban Bayramı Mesajları, özlem gidermenin, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendirmenin en güzel zamanlarından biridir. Bu bayram, mesajlarınızla sevdiklerinize ne kadar değer verdiğinizi göstermek için harika bir fırsattır.

1. “Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…”

2. “Uzakları yakın eden, kırgınlıkları silen; mutluluk içinde, sevdiklerinizle bir arada güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle…”

3. “Bu bayramda tüm yürekler sevinçle dolup taşsın, umutlar gerçeğe dönüşsün. Her zaman birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.”

4. “Bugün fedakarlık ve Allah’a olan sevgiyi ifade etme günüdür. Allah sizi her zaman en iyisiyle karşılaştırsın. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

5. “Kim Rabbine kavuşmak istiyorsa, büyük işler yapmalı ve Rabbinin sevgisini talep etmelidir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

6. “Allah’ın ve peygamberinin öğretileri hayatınız boyunca size rehberlik etsin. Bu Kurban Bayramı size ve ailenize barış, huzur ve mutluluk getirsin!”

7. “Kurban Bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmeniz ve yüzünüzde gülümseme olması dileğiyle…”

8. “Allah, her zaman arzuladığınız hayalleri gerçekleştirmeniz için size yol gösterecektir. Ona güvenin… Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

9. “Kurban Bayramınız mübarek olsun! Allah’tan adaklarınızı kabul etmesini ve isteklerinize cevap vermesini diliyorum.”

10. “Allah’tan şimdi ve ahirette size mutluluk ve huzur vermesini diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

11. “Size ve ailenize huzurlu ve müreffeh bir yaşam için Allah’tan dua ediyorum. Allah’ın selamı her zaman üzerinizde olsun. Kurban Bayramınız kutlu mübarek olsun.”

12. “Kurban Bayramı’nda ve her zaman, Allah size bol neşe, helal kazanç ve mükemmel mutluluk dolu bir hayat getirecek olan bereketi nasip etsin. Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun!”

13. “Bu bayramın size neşe, bolluk ve rahmet getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

14. “Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah kurbanlarınızı kabul etsin ve size rahmetini versin.”

15. “Cenab-ı Hak Rahmetini size ve ailenize ihsan etsin. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

16. “Hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun! Size mutluluk ve huzur diliyorum… Allah daima sizinle olsun.”

17. “Kurban Bayramı’nda, mutluluk ve huzur hayatınızı sarsın. Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden dua eksik olmasın… Kurban Bayramınızı kutlu olsun.”

18. “Size ve sevdiklerinize, iyi bayramlar! Allah’tan adaklarınızı kabul etmesini ve size merhamet etmesini niyaz ediyorum.”

19. “Cennetin sonsuz sükûnetinin ölçülemez nimetlerini bu Kurban Bayramı’nda yaşamanız dileğiyle. Mutlu bayramlar!”

20. “Allah’ın ve Peygamberinin iradesi, hayatınız boyunca size yol göstersin. Size ve ailenize mutlu, sakin ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyorum.”

21. “Çabalarınız ve dualarınız değerlidir… Her zaman dikkate alınır. Bu Kurban Bayramı’nda Allah’ın muhteşem nimetlerine tüm gücünüzle sarılın. Mutlu bayramlar dilerim.”

22. “Allah’a olan imanınız ve sevginizin bir sonucu olarak bugün ve her zaman size huzur, neşe ve başarı versin. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

23. “Allah’a inanan insan, Allah’a bağlıdır ve Kurban Bayramı’nı kutlamak onu oldukça mutlu eder. Kurban Bayramı size ve ailenize mutluluk getirsin.”

24. “Müslüman, Allah’a elinden gelenin en iyisini sunduğunda en büyük sevinci yaşar. Kurban Bayramının bu mutluluğunu asla unutmayın! Mutlu bayramlar.”

25. “Mübarek Kurban Bayramı, Allah’ın büyüklüğünü takdir etmek ve sevinmek için ihtiyacınız olan her şey her zaman size sunsun. Mutlu bayramlar!”

26. “Kurban, paylaşmak ve paylaştıkça çoğalmaktır. Bu kutsal vesileyle size ve ailenize en iyisini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.”

27. “Kurban Bayramı’nın hayatının her alanında hayırlara vesile olmasını dilerim. Allah’ın rahmeti şu anda ve her zaman sizin ve ailenizin üzerine olsun. Mutlu bayramlar!”

28. “Bu mübarek günde size ve ailenize neşe dolsun; Bayramın kutlu olsun!”

29. “Kapınızı açık tutun çünkü Allah’ın nimetleri size çok çabuk ve siz farkına bile varmadan ulaşacaktır. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

30. “Sizin ve sevdiklerinizin Kurban Bayramı kutlu olsun! Hepiniz bayrama özel ikramların tadını çıkarırken, eviniz de sıcacık gülümsemeler, kahkahalar ve sevgilerle dolsun.”

31. “Ailemin her bir ferdinin bayramı mübarek olsun. Allah size Rahmetini, Bereketini versin ve O’na sarsılmaz bağlılığınız ve özverili fedakarlığınız için sizi mükafatlandırsın!”

32. “Bu bayramda içinizdeki Müslüman kardeşliğini kucaklayın ve Allah’tan hayır dileyin. Mutlu bayramlar.”

33. “Kurban Bayramı’nın mutluluğunun bin kat arttığını bir gündür. Bu mutluluk sizi hiç terk etmesin. Mutlu bayramlar dilerim.”

34. “Günleriniz renklensin, bayram sevinci evinizin her köşesine dolsun. Hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun!”

35. “Sofranızdaki yiyeceklerin tadını çıkarın ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Allah’a şükredin. Mutlu bayramlar!”

36. “Gökyüzündeki hilal kadar güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle… Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

37. “Allah’ın her zaman dualarınızı duyacağından ve cevaplayacağından emin olun. Ailenizin Kurban Bayramı kutlu olsun.”

38. “Allah bu Kurban Bayramı’nda size sayısız sevinç ve hatırı sayılır başarılar nasip etsin. Mutlu bayramlar!”

39. “Her şeyinizi Allah’a verdiğinizde, O’nun size verdiği tüm güzel nimetleri sunacağından emin olun… Mutlu bayramlar!”

40. “Kurban Bayramı’nın ana dersi, insanları bencilliklerinden kurtarmaktır. Kurban Bayramı dersleri bugün ve her zaman hayatınızı doldursun… Mutlu bayramlar!”

41. “Allah çektiğiniz sıkıntılardan ve iyi niyetinizden haberdardır. İyi niyetle yola çıktığınızda elbet güzelliğe kavuşturur. Bu Kurban Bayramı’nda güzelliğe kavuşmanız dileğiyle iyi bayramlar!”

42. “Peygamber, ‘Kim namazdan önce kurban keserse kendisi için kesmiş olur, kim de namazdan sonra keserse vaktinde kesmiş ve Müslümanların sünnetine uymuştur’ buyurmuştur. Paylaştıkça artan bir kurban dilerim. İyi bayramlar!”

43. “Ruhlarımızı arındıran bu mübarek Kurban Bayramı’nda, huzurun ve sevginin her yeri sarmasını diliyorum. Nice mutlu bayramlar!”

44. “Allah’ın rahmeti ve bereketi sizinle olsun. Bu mübarek Kurban Bayramı’nda, dualarınız kabul, yüzünüz güler olsun!”

45. “Kurban Bayramı’nın coşkusunu, sevdiklerinizle bir arada geçirdiğiniz mutlu anlarla taçlandırın. Bayramınız kutlu olsun!”

46. “Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularının doruk noktası olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim.”

47. “Bu bayramda dualarınızın ve hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

48. “Gönüller bir olsun, sevinçler paylaşılsın. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, huzur dolu günler dilerim.”

49. “Rabbinizin rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

50. “Bayramın mutluluğu yüzünüzden eksik olmasın, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle…”

51. “Kurban Bayramı’nın coşkusuyla yüreğiniz dolsun, sevdiklerinizle birlikte huzur içinde bayramlar geçirmeniz dileğiyle…”

52. “Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

53. “Bu mübarek Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayın. Bayramınız kutlu olsun!”

54. “Sevgi ve umutla dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

55. “Dualarınızın kabul olduğu, sevdiklerinizle huzur içinde geçen bir bayram dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

56. “Bayramın coşkusunu sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

57. “Allah’ın rahmeti ve bereketiyle dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

58. “Sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

59. “Bayramınız kutlu, dualarınız kabul olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim.”

60. “Allah’ın sevgisi ve bereketi üzerinizde olsun, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

61. “Kurban Bayramı’nın coşkusunu sevdiklerinizle birlikte yaşamanız dileğiyle, nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim.”

62. “Sevgi, saygı ve hoşgörünün yoğun olduğu bu mübarek günde, huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

63. “Dualarınızın kabul olduğu, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!”

64. “Kurban Bayramı’nın huzurunu ve coşkusunu sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

65. “Bu mübarek bayramda, sevdiklerinizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayın. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

66. “Sevgi, barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

67. “Allah’ın rahmeti ve bereketiyle dolu, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

68. “Dualarınızın kabul olduğu, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

69. “Sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

70. “Bayramın coşkusunu sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

71. “Rabbimiz dualarımızı kabul etsin, sevdiklerimizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

72. “Sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktireceğiniz, huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

73. “Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!”

74. “Bu bayramda sevdiklerinizle birlikte huzur ve neşe dolu anlar yaşamanız dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

75. “Sevgi ve şefkatle dolu, huzur içinde bir bayram geçirmenizi diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

76. “Kurban Bayramı, kalplerimizin birbirine yakın olduğu, sevgi ve dayanışmanın pekiştiği özel bir zaman dilimidir. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

77. “Bu mübarek günlerde sevdiklerinizle bir arada olmanın, birlik ve beraberliğin tadını çıkarmanız dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.” 78. “Allah’ın rahmeti ve bereketiyle dolu, sevgi ve saygıyla kucaklaştığınız bir Kurban Bayramı geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!”

79. “Bu mübarek günde sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu anlar yaşamanızı temenni eder, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

80. “Dualarınızın kabul olduğu, sevdiklerinizle bir arada olduğunuz bereket dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

81. “Bayramın coşkusunu ve sevincini sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

82. “Sevgi, umut ve huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

83. “Kurban Bayramı, kardeşliğin, dayanışmanın ve sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği müstesna bir zaman dilimidir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

84. “Rabbimiz dualarımızı kabul etsin, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

85. “Bu mübarek günde sevgi ve hoşgörünün güç bulduğu, birlik ve beraberliğin hakim olduğu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

86. “Sevdiklerinizle bir arada olmanın mutluluğunu, huzur ve neşe içinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

87. “Kurban Bayramı’nın, yüreklerimizi birleştirdiği, sevgi ve dostluğun en güzel şekilde paylaşıldığı bir bayram olması dileğiyle, nice mutlu bayramlar dilerim.”

88. “Sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

89. “Bu özel günün sevincini sevdiklerinizle paylaşmanız, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

90. “Kurban Bayramı’nın bereketi ve coşkusuyla dolu, sevdiklerinizle bir arada mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!”

91. “Sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, duaların kabul olduğu bir Kurban Bayramı geçirmeniz dileğiyle, nice mutlu bayramlar kutlarım.”

92. “Bayramın coşkusunu ve bereketini sevdiklerinizle paylaşmanız, yüzlerinizde tebessümlerin hiç eksik olmaması dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

93. “Kurban Bayramı’nın huzur ve bereketiyle dolu, sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, en içten dualarımla kutlarım.”

94. “Sevdiklerinizle bir arada olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayacağınız, sevgi dolu bir Kurban Bayramı geçirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun!”

95. “Bu mübarek bayramda sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

96. “Kurban Bayramı’nın güzelliklerini ve sevinçlerini sevdiklerinizle paylaşmanız dileğiyle, huzurlu ve neşe dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.”

97. “Sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim. Allah’ın rahmeti ve bereketi sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

98. “Kurban Bayramı’nın sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularıyla dolu, huzur içinde geçmesini temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!”

99. “Bu mübarek günde sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu anlar yaşamanızı dilerim. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

100. “Sevdiklerinizle bir araya gelmenin, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşamanız dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

101. “Kurban Bayramı’nın sevinç ve neşesi yüreğinizde, sevgi ve huzuru evinizde, bereket ve mutluluğu ise hayatınızda olsun. Bayramınız mübarek olsun!”

102. “Sevgi dolu yüreklerle, sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz bir bayram dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!”

103. “Bu mübarek Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayın, huzurlu ve neşe dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.”

104. “Kurban Bayramı’nın sevgi, saygı ve barışın hakim olduğu bir dünyanın habercisi olmasını dilerim. Bayramınız kutlu olsun!”

105. “Sevdiklerinizle bir arada, huzur içinde, bereket dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.